Meena Cryle & The Chris Fillmore Band

vrijdag 10 november 2017

Meena Cryle & The Chris Fillmore Band

support: RUV

Locatie: Zaal

aanvang 20:30u

  • Normaal: € 12,50
  • Vrienden: € 11,50
  • Cultuurkaart: € 10,50
Meena Cryle & The Chris Fillmore band
“Etta James meets Stevie Ray Vaughan”, aldus een enthousiaste concertbezoeker.
Meena Cryle en Chris Fillmore zijn al ruim 20 jaar soulmates met een diepe muzikale connectie, die opwindende eerlijke muziek maken op een manier die vandaag de dag uitzonderlijk is.
Rock ’n roll, blues, soul en gospel worden met passie en plezier gecombineerd. Het resultaat is een frisse eigen vorm van blues die ze met een ongewone passie op het podium brengen.

Vergelijkingen met Dana Fuchs of Beth Hart dringen zich op, al heeft Meena natuurlijk haar eigen unieke stemgeluid. Chris Fillmore is een groot songwriter en gitarist die op zowel de elektrische, akoestische, slide én pedalsteel gitaar de juiste snaar te raken. Een fantastische sound en een bak gevoel. Samen een uniek duo en met band is het helemaal feest!

Na drie erg goede studio albums bij RUF Records hebben Meena Cryle And The Chris Fillmore Band een nieuwe weg ingeslagen bij Continental Blue Heaven. Hun nieuwste album 'In Concert' is een echte aanrader & internationaal is hun naam inmiddels gevestigd.
Hou je van Janis Joplin, John Lee Hooker, Stevie Ray Vaughan of Tom Waits dan mag je dit optreden zeker niet missen!

Support: RUV
Bluesrocktrio RUV jaagt de muziek van inspiratiebronnen als GaryMoore, Bonhamen Cobaindetijdmachineinen stuurt ze per direct naarhetheden. Ga niet over start! Met eenportie onvervalstehedendaagsebluesrockindelijnvanJackWhiteenzijnRaconteurs is dit zo'n typisch voorbeeld van hoe een puur trio maximaal muzikaal gas kan geven!

Tijdschema (ovb)
20.30 zaal open
21.00 RUV
22.05 Meena Cryle & The Chris Fillmore Band

Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.

Misschien vind je dit ook leuk

X