Ruben Hoeke (25 jaar)

vrijdag 1 december 2017

Ruben Hoeke (25 jaar)

support: Bail

Locatie: Zaal

aanvang 20:30u

  • Normaal: € 12,00
  • Vrienden: € 11,00
  • Cultuurkaart: € 10,00
Ruben Hoeke Band
Gitarist Ruben Hoeke kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de nederblues en rock naar een hoger niveau hebben getild. Hij speelde met Skelter, JURA, Kenneth Harder, Roberto Jacketti & the Scooters, Thé Lau & Band, Jan Akkerman en hij richtte zijn eigen Ruben Hoeke Band op.
Als gitarist won hij vele prijzen, waaronder ‘beste bluesrock gitarist Benelux’ en een Dutch Blues Award. Zelfs de Amerikaanse zangeres Beth Hart vroeg hem mee op tour, maar Ruben koos voor zijn thuis en eigen muziek.

De Ruben Hoeke Band bracht in 2016 het vierde album Sonic Revolver uit, dat lovende recensies kreeg en als ‘een van de beste albums van 2016’ bestempeld werd. Diverse media omschrijven Ruben als een ‘stergitarist van wereldklasse' en 'een van de grootste eigentijdse Nederlandse gitaristen.’ Enkele quotes:

‘Ruben Hoeke toont ook nu weer dat hij gewoon de beste blues- en rockgitarist in de Benelux is en misschien ook wel ver daarbuiten.’ - Bluesmagazine
'Briljant. Weergaloos mooi. Kippenvel. Absolute aanrader.' - Rootstime.be
‘Krachtig en vol bezieling. Het publiek wordt volkomen plat gespeeld.’ - Live XS

Met al deze lovende recensies op zak trekt de RHB weer ten strijde met een grote mix van vette rock, soul, pop, zompige boogie en stampende rhythm & blues!’

support: Bail
Een mix van de fijnste soort southern rock en bluesrock. Muzikaliteit staat hoog in het vaandel, of het nu uptempo rocken is of meer groovy en swingend. Bail speelde al van Bospop tot aan de States en deelde het podium met o.a. Popa Chubby, King King, Wishbone Ash en Jan Akkerman.


Tijdschema (ovb)
20.30 zaal open
21.00 Bail
22.10 Ruben Hoeke Band

Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.

Misschien vind je dit ook leuk

X