Vlijmscherpe nieuwe concertavond

Door: Marjolein Kooijman

Vlijmscherpe nieuwe concertavond


Hallo allemaal,

Jeetje wat was het zaterdag gezellig in de stad met de Popronde! Volle café's, te gekke bands en blij verraste bezoekers. Wat rockten The Jacks en We Sell Guns, het dak ging eraf bij Leeways, Convoi Exceptional en Cirque Valentin en man oh man wat had ik een kippenvel bij Mister & Mississippi. Erg mooi!

Intens gelukkig
Al een tijdje liep ik met het idee om een nieuwe concertavond op te zetten waarbij je als muziekliefhebber helemaal blij wordt van het ontdekken van nieuwe bands. Gewoon een avond eruit, niet te duur, drankje erbij en dan weer intens gelukkig naar huis met een te gekke avond als herrinnering... dat idee :)
Dat gebeurde zaterdag en bij de cd-presentatie van Robin Borneman in september had ik ook al zo'n warm gevoel.

Kunnen we daar niet iets mee...?
Jazeker!
Vanaf 16 november starten we met een nieuwe avond: 'Vlijmscherp!'. Verwacht sensationele muziek, twee à drie steengoede bands en een avond vol bevlogen optredens tegen een scherp prijsje.
Tijdens Vlijmscherp presenteren we bands die je gezien móet hebben, van indie en rock tot elektronisch of meer folky.

Zet maar in je agenda
De eerste Vlijmscherp vindt plaats op 16 november met de rockbands Birth of Joy, Capeman en het deels uit Oss afkomstige Navarone. Voor volgende editie op 21 december zijn inmiddels Bombay Show Pig, Palio Superspeed Donkey en Echoes bevestigd. En op 5 januari komt Pien Feith voor kippevel zorgen.
Dus hou je van muziek: je bent gewaarschuwd! ;)

<< Terug naar het Blog overzicht
Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.
X