Verkoop theatertickets nieuw seizoen van start!

Door: Femke Teunissen

Verkoop theatertickets nieuw seizoen van start!

De online kaartverkoop voor theaterseizoen 2016-2017 is van start gegaan! Groene Engel kenmerkt zich door grootstedelijke, kleinschalige en vernieuwende voorstellingen. In de intieme theaterzaal van Groene Engel beleef je theater van dichtbij. Theaterliefhebbers kunnen komend seizoen hun hart ophalen aan professioneel, ontroerend, spraakmakend en geëngageerd theater. Coördinator Oscar Jansen: ‘In onzekere tijden is het goed dat je tot nadenken wordt gezet. Veel voorstellingen uit ons programma werpen een licht op sociale en maatschappelijke vraagstukken’. Klik hier voor het theaterprogramma: theater 16/17.

Muziektheater, cabaret, toneel en dans
Het programma voor 2016-2017 biedt een mooie mix van toneel, muziektheater, cabaret en dans. Muziektheater is er o.a van acteur en meesterverteller Peter Faber in het stuk ‘What Lovers Do’ met muziek in de jaren vijftig stijl. Net als voorgaande jaren brengt choreograaf Jens van Daele een moderne dansvoorstelling, deze keer met live percussie. Cabaret is er van jonge makers. In Groene Engel zie je bijvoorbeeld de finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival: jonge talentvolle cabaretiers die op het punt van doorbreken staan.

Geëngageerd theater
In het programma is ook ruimte voor voorstellingen die een licht werpen op sociale vraagstukken. Zo speelt theatergezelschap Suver Nuver een hilarische voorstelling over Poen, Pensioen en Privatiseringsverdriet. Theatermakers René van ’t Hof en René Groothof zijn te zien in Nazi en de kapper. Een stuk over de bedrieglijke eenvoud van morele tegenstellingen. In de voorstelling ‘Holy F.’ gaan Eva Marie de Waal en Sophie van Winden de confrontatie aan met onbewust seksisme. Sadettin Kýrmýzýyüz brengt het stuk ‘De vader, de zoon en het heilige feest’, een voorstelling over vaders en zonen, geloven en niet geloven.

Onbeperkt Theater Abonnement: voor 100 euro naar alle voorstellingen
Na het succes van voorgaande jaren, biedt Groene Engel ook komend theaterseizoen een Onbeperkt Theater Abonnement aan. Voor 100 euro kun je naar alle theatervoorstellingen. Zo hoef je geen keuze te maken uit ons mooie, gevarieerde aanbod. Interesse in het abonnement? Klik hier, vul je naam in en ontvang per mail meer informatie over de aanschaf van het abonnement.

 

<< Terug naar het Blog overzicht
Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.
X