Groene Engel zoekt geluid- en & lichttechnicus (m/v)

Door: Oscar Jansen

Groene Engel zoekt een licht- en geluidstechnicus (18 uur/week) die zelfstandig een voorstelling/concert kan verzorgen.Taken zijn het technisch verzorgen van uitvoeringen, zowel theatervoorstellingen, lezingen als concerten. Groene Engel verzorgt ook de leerlingen-uitvoeringen van de Muzelinck. Ook het beheer van materieel/apparatuur hoort erbij: uitvoeren van kleine reparaties en zorgdragen voor een nette opslag.

De technicus heeft in het algemeen wisselende diensten, omdat voorstellingen en uitvoeringen gedurende de gehele dag van ’s ochtends vroeg tot 's avonds laat mogelijk zijn. De medewerker is verantwoordelijk voor de geluid- en lichttechniek bij de voorstellingen.
Groene Engel werkt met een klein team van betaalde technici (2 collega’s) en een grote groep vrijwilligers. We zoeken iemand die zelfstandig een productie kan draaien en prettig samenwerkt met de gasttechnici van bands en theatergezelschappen.Ook de samenwerking met en de aansturing van de vrijwillige technici is belangrijk.

Werktijden:18 uur per week verdeeld over alle dagen in de week in een wisselende planning. Het zwaartepunt van de werkzaamheden zal op donderdag t/m zondag zijn.
Aanvangsdatum 1 januari 2016. Het betreft een baan voor langere tijd.

Meer informatie: Oscar Jansen: 0412-638446 of Bob Laarmans.
Meer informatie over Groene Engel: www.groene-engel.nl
Mail je sollicitatie, met c.v., voor 10 december 2015 naar Oscar Jansen oscar@groene-engel.nl

<< Terug naar het Blog overzicht
Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.
X