Groene Engel ziet af van hoger beroep

Door: Oscar Jansen

Groene Engel ziet af van hoger beroep

Het bestuur van Muzelinck en Groene Engel heeft dinsdagavond 22 januari besloten af te zien van hoger beroep in de rechtszaak om de horeca in eigen beheer te nemen.
Het Bestuur ziet na grondige bestudering van het vonnis voldoende juridische argumenten om in hoger beroep te gaan, maar kiest daar desondanks niet voor.
“Hoewel ook in de gerechtelijke procedure steeds het belang van de Groene Engel en het handhaven van het cultuurpodium voorop heeft gestaan, is dit belang naar de mening van bestuur en directie niet gebaat bij een procedure, die zich nog jaren zou kunnen voortslepen” aldus waarnemend voorzitter Jagers.

Mediation
Met de horeca-exploitant moet weer tot een werkbare samenwerking worden gekomen. Dat zal geen gemakkelijke opgave zijn. Groene Engel schaart zich daarom achter het idee van Wethouder Van Loon om een mediator aan te stellen.
Het bestuur spreekt de hoop uit dat met het afblazen van het hoger beroep de weg vrij is om op korte termijn een aanvang te maken met het mediation-traject, waarin beide partijen vanuit beider belangen en met het oog op de toekomst komen tot een oplossing, die voor beiden acceptabel en duurzaam is.
 

<< Terug naar het Blog overzicht
Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.
X