Geslaagde editie Festival Come out and Play: iedereen bedankt!

Door: Femke Teunissen

Geslaagde editie Festival Come out and Play: iedereen bedankt!

 Met ruim 4000 bezoekers en prachtig weer was het festival Come Out and Play van Groene Engel in park Jan Cunen afgelopen zaterdag een groot succes. Op de piekmomenten waren er zo’n 2000 bezoekers in het park. Coördinator Oscar Jansen: ‘Mede dankzij de belangeloze inzet van tientallen vrijwilligers en alle muzikanten was het een succesvolle dag’.

Prettige sfeer op Come Out and Play
De dj's kregen de mensen zaterdag al snel aan het dansen, terwijl het publiek bij het sfeervolle Into The Green podium muisstil zat te genieten van o.a. singer songwriter Iris Penning. Net als andere jaren trok Come Out & Play een gemêleerd publiek en heerste er een opgewekte en relaxte sfeer. In het park waren nog enkele verrassingen te ontdekken, zoals de spannende 'escape-tent' van Ludus Outdoor en enkele stands van creatieve Ossenaren. De bands op het hoofdpodium zoals White Elephant en LOST/CTRL zetten stuk voor stuk een overtuigend optreden neer. Met surprise-act Rattlesnake Shake was er geen betere afsluiting te bedenken.

Buiten Spelen afgelast
Vervelend voor de organisatie en het publiek was het feit dat het familiefestival Buiten Spelen dat zondag in het park gehouden zou worden, werd afgelast. Dat besluit werd door de organisatie genomen op basis van de weersvoorspellingen van hevige regen- en onweersbuien.

Munten
Gekochte munten bij Come Out and Play voor het festivalweekend zijn volgend jaar opnieuw geldig. Mocht je ze wegens het niet doorgaan van Buiten Spelen toch willen inwisselen dan kan dat bij de kassa van cultuurpodium Groene Engel op maandag, dinsdag en donderdag van 15:00 tot 20:30 uur. Munten kunnen t/m 2 juni worden ingeleverd.

 

<< Terug naar het Blog overzicht
Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.
X