Er ontstaat een postercultuur in Oss!

Door: Marjolein Kooijman

Er ontstaat een postercultuur in Oss!

Hallo allemaal,

Zo, hier mijn eerste blog voor Groene Engel!

Mijn eerste weken als concertprogrammeur
Mijn eerste weken als concertprogrammeur zitten erop & ik vind het ontzettend leuk hier. Het is een geweldige uitdaging om te kijken hoe ik mijn eigen stad Oss nog meer kan laten bruisen! Ik heb een hoop leuke gesprekken gehad met mede-Ossenaren die ook bomvol ideeën zitten & ook heb ik veel aan mijn vrienden uit de muziek. Die helpen me de kneepjes van het programmeren in de vingers te krijgen. Superfijn!
Op het moment ben ik bezig met het programma van maart 2012 en verder, want januari en februari waren al helemaal ingevuld. Zo heb ik mooi even de tijd om een goed programma neer te zetten en geloof me: er komen mooie dingen aan! Hou de site en alle sociale media dus goed in de gaten :)

Wat ook te gek is: er zijn zoveel mensen die graag mee willlen helpen! De vrijwilligers van de Groene Engel zijn allemaal mensen waar ik zelf fan van ben, want door hen is de Groene Engel wat het is: een tof en te gek podium!
Bands worden altijd verrast door onze mooie zaal, het geluid en de technische mogelijjkheden en ook vooral door het enthousiasme van iedereen die meewerkt. Dat is meteen een fijn visitekaartje, want zo komen bands graag weer terug naar Groene Engel!

Voor de komende tijd wil ik graag een team van concertpromoters opzetten met mensen die ideeen hebben wat betreft het programma (in allerlei genres) en ook wat betreft promotie. Lijkt het je wat om mee te helpen, mail me dan dus even op concert@groene-engel.nl en dan nodig ik je uit voor de kennismakingsmeeting!

Op dit moment heeft bijvoorbeeld Joep van Son, een bandbuddy en vriend van me, aangeboden om af en toe eens wat concertposters te ontwerpen. Er ontstaat nog eens een heel vette postercultuur in Oss!
check die poster voor het concert op 3 december maar eens :)

Joep, Xavier, Jasper en alle muziekvrienden uit Oss en overal bedankt & iedereen die ook een steentje bij wil dragen: hopelijk tot snel!

Groeten,
Marjolein

 

 

 

 

 

 

<< Terug naar het Blog overzicht
Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.
X