Dromen die uitkomen

Door: Marjolein Kooijman

Dromen die uitkomen

Heb je ook zo'n bucketlist met ideeën en wensen? Ik wel, een paar jaar geleden krabbelde ik op papier dat het tof zou zijn als de Popronde in Oss zou kunnen komen, een eigen festival met de Groene Engel, een buitenbios en en en ... Intussen heb ik deze afgevinkt, joepie!
Wat er ook nog op stond is een concertreeks in Museum Jan Cunen, want dat is zo'n mooie plek... Hup, die kan er ook vanaf: op 28 september staat het eerste museumconcert gepland!

Dromen van museumconcerten
Ik mocht er zelf ooit spelen, solo tijdens Muze Misse en met onze band Le Dimanche. Een eer om op zo'n mooie plek te mogen spelen en wat zo opviel: de akoestiek is ook prachtig door die houten vloer!
Vorig jaar deed het museum voor het eerst mee met de Popronde en er waren die middag twee fantastische optredens. Emil Landman en The Future's Dust bezorgden mij en de vele bezoekers kippenvel, terwijl het zeker 23 graden was in de volle zaal. Het museum wilde graag eens kijken of we niet vaker iets met muziek konden doen.... Heel graag!

Verrassing!
Voor de programmering moet je gewoon even gaan kijken in de agenda: zondag 28 september om 16.30 en vrijdag 21 november om 20.30 uur gaan de poorten van de hemel open (haha). Lees en luister maar eens lekker wie er komen, ik ben in elk geval fan!

Wat nou natuurlijk ook te gek is: ik weet niet zoveel van beeldende kunst maar als ik soms eens in een museum ben geweest dan ben ik dat jaren later nog steeds niet vergeten. Het maakt dus kennelijk een diepe indruk. Ik was dus even in het museum deze week en damn die foto's van Gerco de Ruiter moet ik echt nog even gaan bekijken, ook de expo met de keuze van het publiek is waanzinnig want alles - van 19e eeuwse schilderkunst tot expressieve 3D-sculpturen - staat lekker door elkaar en toch ook weer niet. Ik raad iedereen aan om een combi-ticket te kopen en te komen genieten van iets heel speciaals. Ik denk dat het weer magisch gaat worden :))

Oja, de voorverkoop start donderdag 4 september. Wacht niet te lang, want we hebben maar 100 kaartjes. 

 

<< Terug naar het Blog overzicht
Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.
X