Crowdfundactie: Groene Engel is van jou!

Door: Oscar Jansen

Crowdfundactie: Groene Engel is van jou!

Groene Engel start de crowdfundactie Groene Engel is van jou!

Groene Engel wil de horeca-exploitatie in eigen beheer nemen. De eerste reden hiervoor is dat hierdoor een versterking van Groene Engel als cultuurpodium kan worden gerealiseerd door synergie tussen het cultuur en het horeca-aanbod. Het wordt veel gemakkelijker (en zelfs vanzelfsprekend) om met het horeca-aanbod aan te sluiten op het culturele aanbod. Dit zal de centrumfunctie van Groene Engel versterken. Het heeft ook een belangrijke financiële reden: er kan meer geld beschikbaar komen voor cultuur, want met de horecawinsten zal het cultuuraanbod ondersteund worden.

Crowdfundactie Groene Engel is van jou

Om de aankoop van de horeca mogelijk te maken, start Groene Engel de crowdfundactie ‘Groene Engel is van jou’. Met deze actie kan een ieder die de Groene Engel een warm hart toedraagt via een lening met een vast rentepercentage of via een donatie de aankoop mede financieren. Op deze manier wil het Cultuurpodium ervoor zorgen dat, als de aankoop doorgaat, zij de financiering al geregeld heeft. Inschrijven voor deze crowdfundactie kan tot en met 31 januari 2018.

We vragen jou om een steentje bij te dragen. Via de aankoop van obligaties stel je ons in de gelegenheid om deze mooie ambitie waar te maken en help je jezelf aan een mooi rendement!Hoe werkt de ObligatieLening?
Meer informatie over de werking van de ObligatieLening vind je hier

Je kan ons ook een donatie geven; hoe dat gaat, kan je hier lezen.

Administratie
Heb je interesse om mee te doen en obligaties van Groene Engel te kopen?
Lees dan hier meer informatie over Groene Engel Horeca.
De voorwaarden van de Obligatielening Groene Engel Horeca vind je hier.

Aanmelden
Via deze Link kan je je opgeven voor deelname aan de ObligatieLening: https://goo.gl/tSLpSP
Je ontvangt direct een mail ter bevestiging van je interesse.
Print die mail uit, plaats je handtekening en zorg dat de ondertekende mail uiterlijk op 31 januari bij ons terug is. ( je mag je papier met handtekening ook inscannen en mailen aan oj@groene-engel.nl )
Op volgorde van ontvangst worden de aanmeldingen bekeken en toegewezen.
Je dient de toegewezen obligaties direct na ontvangst van de toewijzing te voldoen.

Risico
Eerlijk is eerlijk: je geld uitlenen aan Groene Engel is niet zonder risico. De horecaonderneming kan bijvoorbeeld failliet gaan. In dat geval bestaat het risico dat je slechts een beperkt deel of helemaal niets van je obligatielening zult terugkrijgen. 
De kans dat het fout gaat, is volgens ons klein: we hebben er veel vertrouwen in dat we de horeca van Groene Engel tot een succes zullen maken, nu de culturele programmering en de horeca-activiteiten op elkaar worden afgestemd.
Anders dan bij een bank het geval is, geldt voor deze obligatie-uitgifte GEEN spaargeld-garantie.

<< Terug naar het Blog overzicht
Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.
X