BAASSS was baas, zelfs zonder stroom

Door: Marjolein Kooijman

BAASSS was baas, zelfs zonder stroom


Wat een cult-avond!

Het seizoen ging een beetje anders van start dan gepland. Halverwege dubstep & drum ’n bass party Baaasss viel de stroom uit! Bijna het hele centrum van Oss zat zonder stroom, maar na enkele telefoontjes kon het feest worden voorgezet in café Lollipop. Het werd een onvergetelijke cult-avond en daarom willen we Amber van de Lollipop, Silvahfonk, DBS en iedereen die er was enorm bedanken!

Boemklatsch Equalizer
Hoewel we door overmacht van de energiemaatschappij geen schadevergoeding krijgen, willen we toch wat doen voor degenen die kaartjes hebben gekocht. Je had natuurlijk zin in een waanzinnig feest met visuals en diepe bassen.
Daarom hebben we het volgende bedacht: op zaterdag 15 september komt partycollectief Boemklatsch met een buitenaardse live-show naar de Groene Engel: Boemklatsch Equalizer. Dit wordt een feest met een visuele show waarvan je stijl achterover slaat en waarbij de bassen dieper dan diep zijn. 
Iedereen die voor BAASSS een kaartje had, mag voor slechts 5 euro naar binnen. (ipv 12,50)
Kijk hier voor meer info over Boemklatsch Equalizer.


Hoe werkt het?
We hebben een lijst van iedereen die een e-ticket had gekocht en ook de mensen die op facebook bij ‘attending’ stonden, staan erop. Als je je ticket nog hebt, dan kun je die bewaren en de 15e meenemen. Wil je gebruik maken van deze deal stuur dan uiterlijk 13 september een mailtje naar info@groene-engel.nl o.v.v. Baassss-deal, dan reserveren we je ticket.

Geen ticket meer? Geen probleem.
Als je op een andere manier kunt aantonen dat jij een kaartje voor BAASSS had, dan zetten we je ook op deze lijst. Zet bijv je partypic van BAASSS op onze facebookpage, dan zetten we je gewoon op de lijst. En vergeet niet om even te mailen.

Tot de 15e of tot bij de volgende BAASSS!

Ps. ook de foto's van BAASSS! staan inmiddels online

<< Terug naar het Blog overzicht
Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.
X