Blog Overzicht

 • vrijdag 11 mei 2012

  Nu verkrijgbaar: Onbeperkt Theater Abonnement

  Nu verkrijgbaar: Onbeperkt Theater Abonnement

  De voorverkoop voor het theaterseizoen 2012/2013 van Groene Engel is van start gegaan. De theaterprogrammering van volwassenen en kinderen staan online. Nieuw dit jaar is het Onbeperkt Theater Abonnem..

  Go

 • dinsdag 24 april 2012

  Muziek die je raakt

  Muziek die je raakt

  Afgelopen zaterdag gebeurde het weer: een magische avond in de Groene Engel! Een uitverkochte zaal genoot van een geweldige rockavond, die tegelijkertijd een benefietconcert was. Alles klopte: de muzi..

  Go

 • maandag 2 april 2012

  Candy Dulfer op YouTube!

  Candy Dulfer en haar band trapten afgelopen vrijdag hun Crazy-tour af in een uitverkochte Groene Engel. Het dak ging eraf en Candy ging zelfs met haar sax de zaal in! Een bezoeker maakte een mooi film..

  Go

 • vrijdag 3 februari 2012

  Ontdek nieuwe muziek met Spotify en Pinguin Radio

  Ontdek nieuwe muziek met Spotify en Pinguin Radio

  Play + Record Vroeger was ik altijd bezig met het maken van cassettebandjes en verzamel-cd's. Voor vrienden, ouders die op vakantie gingen en voor op feestjes. Tegenwoordig staat m'n cd-kast als ee..

  Go

 • dinsdag 20 december 2011

  Online tickets kopen nu nog aantrekkelijker!

  Als je via onze site e-tickets koopt, hoef je voortaan geen transactiekosten meer te betalen. Dat betekent dat je alleen de kosten voor het kaartje betaalt. Voorheen berekenden we de kosten door die G..

  Go

Pagina:
Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.
X