Blog Overzicht

 • woensdag 27 juni 2012

  Dio is goed bezig!

  Dio is goed bezig!

  Diorno Braaf komt met een nieuwe plaat en dat belooft wat! De stroom met nieuws rondom onze boy Dio houdt niet op: er kwam een mixtape uit met features van Faberyayo, The Opposites, Kempi, Sef en Ja..

  Go

 • dinsdag 26 juni 2012

  Groene Engel draait door deze zomer!

  Groene Engel draait door deze zomer!

  Blijf je deze zomer in de buurt van Groene Engel? Heb je mooi geluk! Groene Engel draait in de zomermaanden juli (1e twee weken) én de hele maand augustus prachtige films. Zo staan o.a. de film..

  Go

 • maandag 28 mei 2012

  BTW-verlaging

  BTW-verlaging

  Zojuist bericht ontvangen dat de btw-verlaging definitief geregeld is. De btw-verlaging gaat in per 1 juli 2012. Hoera!!! Het is jammer genoeg niet zo dat kaarten die al gekocht zijn, alsnog onder he..

  Go

 • vrijdag 11 mei 2012

  Nu verkrijgbaar: Onbeperkt Theater Abonnement

  Nu verkrijgbaar: Onbeperkt Theater Abonnement

  De voorverkoop voor het theaterseizoen 2012/2013 van Groene Engel is van start gegaan. De theaterprogrammering van volwassenen en kinderen staan online. Nieuw dit jaar is het Onbeperkt Theater Abonnem..

  Go

 • dinsdag 24 april 2012

  Muziek die je raakt

  Muziek die je raakt

  Afgelopen zaterdag gebeurde het weer: een magische avond in de Groene Engel! Een uitverkochte zaal genoot van een geweldige rockavond, die tegelijkertijd een benefietconcert was. Alles klopte: de muzi..

  Go

Pagina:
Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.
X