Blog Overzicht

 • maandag 28 mei 2012

  BTW-verlaging

  BTW-verlaging

  Zojuist bericht ontvangen dat de btw-verlaging definitief geregeld is. De btw-verlaging gaat in per 1 juli 2012. Hoera!!! Het is jammer genoeg niet zo dat kaarten die al gekocht zijn, alsnog onder he..

  Go

 • vrijdag 11 mei 2012

  Nu verkrijgbaar: Onbeperkt Theater Abonnement

  Nu verkrijgbaar: Onbeperkt Theater Abonnement

  De voorverkoop voor het theaterseizoen 2012/2013 van Groene Engel is van start gegaan. De theaterprogrammering van volwassenen en kinderen staan online. Nieuw dit jaar is het Onbeperkt Theater Abonnem..

  Go

 • dinsdag 24 april 2012

  Muziek die je raakt

  Muziek die je raakt

  Afgelopen zaterdag gebeurde het weer: een magische avond in de Groene Engel! Een uitverkochte zaal genoot van een geweldige rockavond, die tegelijkertijd een benefietconcert was. Alles klopte: de muzi..

  Go

 • maandag 2 april 2012

  Candy Dulfer op YouTube!

  Candy Dulfer en haar band trapten afgelopen vrijdag hun Crazy-tour af in een uitverkochte Groene Engel. Het dak ging eraf en Candy ging zelfs met haar sax de zaal in! Een bezoeker maakte een mooi film..

  Go

 • vrijdag 3 februari 2012

  Ontdek nieuwe muziek met Spotify en Pinguin Radio

  Ontdek nieuwe muziek met Spotify en Pinguin Radio

  Play + Record Vroeger was ik altijd bezig met het maken van cassettebandjes en verzamel-cd's. Voor vrienden, ouders die op vakantie gingen en voor op feestjes. Tegenwoordig staat m'n cd-kast als ee..

  Go

Pagina:
Loading flash content...


If you do not have Flash player installed, get the Flash Player to see this content.
X